Burt Tenthof van Noorden | TVN Financieel Advies | AmstelveenOver ons

“Laat niet je dromen alleen maar dromen zijn…”

Iedereen heeft dromen in zijn leven. Een fijn huis om in te wonen. Misschien zelfs wel een leuke woonboerderij of een tweede huis op uw favoriete vakantiebestemming. Verre bestemmingen ontdekken, nu of later. Genieten van het leven en leuke dingen doen. En vooral ook (financieel) gezond blijven. Maar hoe maakt u die dromen nu waar? U bent hiervoor op de juiste plaats, want dit is precies waar ik u mee kan helpen.

Ik ben Burt Tenthof van Noorden. Financieel adviseur in hypotheken, pensioenen, financiële plannen, belastingen en echtscheidingen. Ik geef particulieren en ondernemers een helder en eerlijk advies over hoe zij bepaalde dromen kunnen realiseren. Of het nu de aankoop van een huis betreft, later van een goed pensioen kunnen genieten of de studie van uw kinderen.

Ik heb als financieel adviseur de randvoorwaarde dat ik kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening lever. Dat uit zich in een uiterst zorgvuldig adviestraject en duurzame totaaloplossingen, zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Bij TVN Financeel Advies is nazorg tenminste net zo belangrijk als het gehele adviestraject. Met als resultaat dat veel van onze opdrachtgevers een jarenlange relatie met met mij als financieel adviseur onderhouden. Zij komen graag terug en ik zie hen graag terug. Een blijk van wederzijds vertrouwen.

Ik werk al vele jaren in de financiële dienstverlening als zelfstandig ondernemer. Hiervoor heb ik continu diverse vakopleidingen gevolgd o.a opleiding financiële planning (FPP), erkend financieel adviseur (EFA), register scheidingsadviseur (RFEA) en erkend hypotheekadviseur (SEH). Sinds 2003 actief ben ik actief als belastingconsulent. Om aan de voorwaarden van kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening te kunnen blijven voldoen volg ik jaarlijks diverse bijscholingen. Hierdoor voldoe ik aan de WFT-regels als financieel adviseur op het gebied van inkomen, hypotheken, kredieten en pensioenen, inclusief alle jurisprudentie en planning.

In mijn privéleven is mijn familie een belangrijke factor. Ik woon samen met mijn vrouw in Amstelveen. Onze zoon en dochter staan inmiddels op eigen benen. Ik ben trots op hoe mijn kinderen zich ontwikkeld hebben en op wie zij geworden zijn. Daarnaast ben ik dol op dieren. We delen ons huis dan ook met onze 2 honden .

Direct regelen?

Wilt u ook samen met ons uw financiële dromen realiseren of uw scheiding goed geregeld hebben? Bel dan direct 020 – 345 38 38 voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Of vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op.